Träffa tusentals inköpare av profil- och promotionprodukter

Profil & Promotion är fackmässan med fokus på nyheter och innovativa idéer för alla som använder profil- och presentprodukter. De besöker mässan för att leta nya samarbetspartners som kan utveckla deras varumärke, effektiviserar deras marknadsföring samt inspirera till annorlunda och nytänkande profilering. Här är din möjlighet att träffa de som tar besluten och som ansvarar för marknadsföring, försäljning och varumärkesutveckling via profilreklam.

VAD TYCKTE UTSTÄLLARE & BESÖKARE OM MÄSSAN 2022?

97% av besökarna kommer besöka mässan 2023

87% av besökarna beslutar om inköp

74% av besökarna köper produkter de sett från mässan

90 % av utställarna svarade att de var nöjda/ mycket nöjda med den totala mässupplevelsen

88% av utställarna svarade att de kommer sälja produkter som ett resultat av att de ställde ut på mässan

77 % av utställarna svarade att de kommer ställa ut igen när mässan arrangeras 2023

nyheter 2023

Profil & Promotion är fackmässan med fokus på nyheter och innovativa idéer för alla som använder profil- och presentprodukter. Hit kommer de absolut största företagen och deras sälj och marknadsavdelningar för att göra sina inköp. Här är din möjlighet att träffa VDs, marknadschefer, evenemangsplanerare, projektledare och assistenter – alla samlas under att och samma tak. Till 2023 utvecklas mötesplatsen för att leverera fler beslutsfattare till er som ställer ut, mässorna som arrangeras parallellt är: Möten & Event och Sales & Marketing, som du som utställare, självklart får tillgång till.

Sales & Marketing Expo, är en helt ny mässa och konferens som arrangeras parallellt med mässan 2023, det är den främsta mötesplatsen för alla som leder och arbetar med sälj och marknadsföring. Här samlas de absolut största företagen och deras sälj- och marknadsavdelningar för att göra sina inköp.

Konferensen är en del av Sales & Marketing Expo och här tar besökarna del av inspirerande berättelser som visar hur människor och organisationer utvecklas och får framgång, genom inspiration, bra modeller, ny teknik och kreativt tänkande.

Tre öppna scener på mässområdet som är framtagna med ett strategiskt innehåll för att skapa en mer utvecklande och givande mötesplats, med olika fokusområden som besökarna, helt gratis kan ta del av.

Därför ska du ställa ut:

Säljevent med fokus på att göra affärer

Maximera antalet affärsmöten – under två intensiva dagar träffar du lika många kunder som det normalt tar fler månader att träffa

Spara restid och pengar – samla era kundmöten på mässan

Här möter du 1000-tals kvalificerade besökare som aktivt letar efter nya lösningar

Tydlig och mätbar ROI

Visa er kompetens och kunnande – träffa de som tar besluten, förstå deras specifika behov och visa hur era lösningar kan möta deras krav